Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltatásunkat levélben tudja megrendelni, melyet az info@emilyauto.hu e-mail címre kérjük küldeni, melyben küldje el az alábbi adatokat is: Megrendelő neve, címe, telefonszáma, esemény napja, helyszíne és időtartama, tervezett útvonal.Általános szolgáltatási feltételek (ÁSZF):

 1. A honlapon feltüntetett bérleti díj összege tartalmazza az autó bérleti és a sofőr díját, üzemanyagot a bérlési időtartamnak megfelelően és az autó felkészítését az eseményre.
 2. Vácon kívüli esemény esetén a maps.google.hu, útvonaltervezés alapján kiállási díjat számolunk fel, melynek költsége kilométerenként: 350 Ft/km.
 3. Autónkat kizárólag sofőrjeink vezethetik.
 4. A bérlés díja 3 órás bérlés esetén 60 km-t, egésznapos esetén (8 órás) 200 km megtehető utat tartalmaz díjmentesen, a további megtett kmdíja: 300 Ft/km.
 5. A parkolási-, autópálya- és belépő díjak, továbbá több napos bérlés esetén a sofőrellátási és szállási költségei minden esetben a megrendelőt terhelik.
 6. Minimális bérlési idő 3 óra.
 7. Az autóban a dohányzás nem megengedett.
 8. Fizetés készpénzben helyszínen az esemény megkezdése előtt, előre utalással, illetveszerződött partnereinkkel 8 napos átutalással lehetséges.
 9. Megrendelés esetén a foglaló a teljes összeg 30%-a, melyet átutalással vagy időpontegyeztetéssel teljesíthető készpénzben, lemondás esetén a foglaló természetébőladódóan vissza nem térítendő.
 10. Gépjárművezetőink munkaideje 8 óra, további órákért túlóra díj fizetendő, mely 5000Ft / óra.
 1. Minden megkezdett óra 15 perc után egész órának számít.
 2. A bérlő elfogadja, hogy a bérelt jármű veterán korú, így annak ellenére, hogy rendszeresen szervizelt és karbantartott, előfordulhatnak váratlan meghibásodások, melyekért cégünk felelősséget nem vállal, kártérítéssel cégünk nem tartozik a Megrendelőnek.
 3. A bérlés nem tartalmaz dekorációt, de az autón előzetes megbeszélés alapján elhelyezhető (a hatósági jelzéseket nem takarhatja el, a kilátást nem gátolhatja, alapanyaga nem tehet kárt a fényezésben és a króm felületeken).
 4. A megrendelés csak abban az esetben tekinthető elfogadottnak, ha azt cégünk e-mailben visszaigazolja.
 5. Mindennemű változtatást, kizárólag írásos formában, e-mailben (info@emilyauto.hu) lehetséges. 72 órán belül lényeges változtatást nem áll módunkban elfogadni.
 6. A veterán gépkocsiban a bérlő által okozott károk, a bérlőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni.
 7. Amennyiben az esemény időpontjában extrém időjárási körülmény (pl.: havazás, jegesedés stb.) áll, illetve állhat fenn, úgy fenntartjuk a jogot a bérlés visszamondására. Ez esetben a foglaló visszajár, további kártérítéssel cégünk nem tartozik a Megrendelőnek.
 8. Az autót a californiai piacra készítették, ennek megfelelően a távolságot mérföldben jelzi ki, amit 1,6-tal szorzunk, hogy az utazási távolságot km-ben kapjuk meg.

Megrendelés esetén a Megrendelő a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.